AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kesmeyi görmek

Kahve falında saç kesmeyi görmek

Kahve falında saç kesmeyi görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kariyer sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında saç kesmeyi gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında saçını kesmeye çalışmak çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında saç kesmeyi görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine delalet eder.

Kahve falında saç kesmemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını kesmeyi görmek rahat bir döneme gireceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç kesmeye çalışmak girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, aradaki buzların eritileceğine rivayet eder.

Kahve falında kesmeyen bıçak görmek onları okula göndereceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına rivayet eder.

Kahve falında kesmeyen makas görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında kesmeşeker görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir