AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek keserken görmek

Kahve falında inek keserken görmek

Kahve falında inek keserken görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek keserken gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz sıkıntıya girmeniz mümkün.

Kahve falında inek keserken görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına yorulur.

Kahve falında başkasını tırnak keserken görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında kendi saçını keserken görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalettir.

Kahve falında kendini saç keserken görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların biteceğine delalettir.

Kahve falında birini saç keserken görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Kahve falında birini keserek öldürmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını keserken görmek sorunların teker teker aşılacağına, şans ve kısmet elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde keser görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir