AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini odun keserken görmek

Kahve falında birini odun keserken görmek

Kahve falında birini odun keserken görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine yorulur.

Kahve falında birini odun keserken gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak asmamalı veya planlarınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında birini odun keserken görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalettir.

Kahve falında kendini keserken görmek geçiminin kolaylaşacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını saç keserken görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına delalettir.

Kahve falında kendi saçını keserken görmek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keserle toprak kazmak ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine yorulur.

Kahve falında yılanı keserek öldürmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde keser görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya inanılır.

Kahve falında boğazını keserek adam öldürmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir