Kahve falında kese kağıdı görmek

Kahve falında kese kağıdı görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kese kağıdı gördüyseniz:

  • Basit bir girişiminiz size şu an dünyadaki en karmaşık olay gibi görünebilir.

Kahve falında kese kağıdı görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında altın kesesi görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında kese yaptığını görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini kesen birini görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, isabetli adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kese görmek işlerinden belirsizlik olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine delalettir.

Kahve falında ağaç kesen birini görmek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç kesen birini görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine delalettir.

Kahve falında tırnak kesen birini görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top