AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak keseni görmek

Kahve falında tırnak keseni görmek

Kahve falında tırnak keseni görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, mutluluğunun daim olacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnak keseni gördüyseniz:

  • Pek çok konu planlandığı gibi ya da gitmesi gereken şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında tırnak keseni görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak kesen birini görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kese içinde altın görmek sorunların günden güne daha da artacağına, isteklerin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kese altın almak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç kesenleri görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında hamam kesesi görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında saç kesen görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına işaret eder.

Kahve falında para kesesi görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir