AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepek döküldüğünü görmek

Kahve falında kepek döküldüğünü görmek

Kahve falında kepek döküldüğünü görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kepek döküldüğünü gördüyseniz:

  • Biran önce rejime başlayın.

Kahve falında saç kepeği dökmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kepekli saç görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kafanda kepek görmek hayallerinin yıkılacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında kafada kepek görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, neşesine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında buğday kepeği görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kepek görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının saçında kepek görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında kafasında kepek görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir