AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepçeyle balık tutmak

Kahve falında kepçeyle balık tutmak

Kahve falında kepçeyle balık tutmak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, makamını garantileyeceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kepçeyle balık tutmak gördüyseniz:

  • Yardım almanız gereken yerleri belirlerseniz, kendinize ayıracak zamanınız fazlalaşabilir.

Kahve falında kepçeyle balık tutmak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kepçeye binmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, zor günlerin uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında kaşık kepçe görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek kepçesi görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kepçe görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kamyon kepçe görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına delalet eder.

Kahve falında kepçe kullanmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işarettir.

Kahve falında kepçeyle çorba içmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir