AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepçe satın almak

Kahve falında kepçe satın almak

Kahve falında kepçe satın almak kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, herkesten ileriye gideceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında kepçe satın almak gördüyseniz:

  • Size heber getiren kimse kötü niyetli olmasa bile o da yanıltılmış olabilir.

Kahve falında kepçe satın almak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kulakları kepçe görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kepçeye binmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına delalettir.

Kahve falında kepçeyle çukur açmak iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini kepçe kulak görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında metal kepçe görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yemek kepçe görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında kepçe kaşık görmek dirliğin bozulabileceğine, başarısının düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir