AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepçeye binmek

Kahve falında kepçeye binmek

Kahve falında kepçeye binmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bereketli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kepçeye binmek gördüyseniz:

  • Belli işleri, planları, ilişkileri veya iş birliklerini devam ettiremeyeceğinizi hissedebilirsiniz.

Kahve falında kepçeye binmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kepçe kullanmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kepçe makinası görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kepçeyle çukur açmak gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına alamet eder.

Kahve falında kulaklarını kepçe görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini kepçe kulak görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dozer kepçesi görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında kepçe satın almak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir