AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepçe altında kalmak

Kahve falında kepçe altında kalmak

Kahve falında kepçe altında kalmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, iç açıcı sözlere inanılır.

Kahve falında kepçe altında kalmak gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında kepçe altında kalmak onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında altın kepçe görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kepçe kullanmak çok büyük başarılara kavuşacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kepçe sürmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kepçeye binmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kepçeyle çukur açmak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık kepçe görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş kepçe görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir