AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kepçe görmek

Kahve falında kırık kepçe görmek

Kahve falında kırık kepçe görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık kepçe gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dikkatle ele almanız gerekiyor, yaklaşan yılbaşı harcamaları iyice arttırabilir.

Kahve falında kırık kepçe görmek düşmanlarını kaybetmeye, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kepçe kaşık görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kepçeyle çorba içmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek kepçesi görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşık kepçe görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kepçe altında kalmak parasının her geçen gün artacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kepçe görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paletli kepçe görmek kalabalıktan uzak olacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir