AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepçe sürmek

Kahve falında kepçe sürmek

Kahve falında kepçe sürmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, düşmanlarının güçleneceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kepçe sürmek gördüyseniz:

  • Verilecek sözler faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kepçe sürmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına işaret eder.

Kahve falında kulağı kepçe görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kepçe kulak görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine delalettir.

Kahve falında kepçe görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kepçe aracı görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kepçeyle çorba içmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kepçe iş makinası görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına alamet eder.

Kahve falında inşaat kepçesi görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir