AnaSayfa / Genel / Kahve falında kenger yemek

Kahve falında kenger yemek

Kahve falında kenger yemek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kenger yemek gördüyseniz:

  • Yasalarla da başınız derde girebilir.

Kahve falında kenger yemek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kenger sakızı görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kenger sakızı çiğnemek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kenger toplamak kötü ve hasta günler geçireceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cini yemek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında masada yemek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kelle eti yemek günü birlik kazanç elde edeceğine, stresten uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında et yemeği yapmak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir