AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının kör olduğunu görmek

Kahve falında yakınının kör olduğunu görmek

Kahve falında yakınının kör olduğunu görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya soru işaretleri olan ilişkilerinizde belli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında yakınının kör olduğunu görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bir yakınının kör olduğunu görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Kahve falında yakının kör olduğunu görmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında yakınını kör görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kör kişi görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kör yılan görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kör kuyu görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir