AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin kapandığını görmek

Kahve falında kendinin kapandığını görmek

Kahve falında kendinin kapandığını görmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına inanılır.

Kahve falında kendinin kapandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiye veya önerileriyle yakından ilgilenmeniz veya en azından öyle görünmeniz, işlerin tamamen sizin istediğiniz yoldan yapılabilmesinde önemli rol oynayabilir.

Kahve falında dükkanın kapandığını görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ayaklarına kapanmak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtının kapandığını görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinin kapanmasını görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı kapanması görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayağa kapanmak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın kapandığını görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında başı açık birinin kapandığını görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir