AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtının kapandığını görmek

Kahve falında sırtının kapandığını görmek

Kahve falında sırtının kapandığını görmek sonuçtan memnun kalacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yaşananları unutturacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında sırtının kapandığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanmalısınız.

Kahve falında sırtının kapandığını görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, çok günah işleyeceğine delalettir.

Kahve falında kapanıp açıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının kapandığını görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapanmış kadın görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık birinin kapandığını görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, emeklerinin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ayaklarına kapanmak kişinin kazancının çoğalacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına işarettir.

Kahve falında eşinin kapandığını görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin kapısının kapanmadığını görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir