AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten aşağı inmek

Kahve falında yüksekten aşağı inmek

Kahve falında yüksekten aşağı inmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten aşağı inmek gördüyseniz:

  • Kaçmaya çalıştığınız şeylerle yüzyüze geleceksiniz.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya inmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya inmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksekten aşağıya inmek eşi tarafından yüceltileceğine, son model arabaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten aşağı inmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, masa başı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalet eder.

Kahve falında ipten aşağı inmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir