AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden denizi görmek

Kahve falında yüksek bir yerden denizi görmek

Kahve falında yüksek bir yerden denizi görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden denizi gördüyseniz:

  • Yanılgılar, yanlış anlaşılmalar veya aldatma ya da aldatılma durumları söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerden denizi görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden denize düşmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden denizi görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden denize bakmak hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden deniz görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek yerden denize atlamak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine yorulur.

Kahve falında yüksek yerden denize düşmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir