Kahve falında yüksek yerde yürümek

Kahve falında yüksek yerde yürümek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek yerde yürümek gördüyseniz:

  • Standartlarınıza uymayan bir kişiye baskı uygulayabilirsiniz.

Kahve falında yüksek yerde yürümek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerde yürümek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, bunun için sabırsızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden yürümek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden yürümek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yerden yüksekte yürümek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında yüksek yerden uçmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ölümcül hastalıklara işaret delalet etmektedir.

Kahve falında kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden baktığını görmek alım gücünde yükselme olacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir