AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerde dua etmek

Kahve falında yüksek yerde dua etmek

Kahve falında yüksek yerde dua etmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde dua etmek gördüyseniz:

  • Beraberce vereceğiniz bazı kararları uygulamaya sokuyorsunuz.

Kahve falında yüksek yerde dua etmek sıkıntılarının sona ereceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işarettir.

Kahve falında yüksek sesle dua okumak büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Kahve falında yüksek sesle dua etmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, daima secde ve şükür edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden denizi görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde ev görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine işarettir.

Kahve falında yüksek yerden denize düşmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerde ev görmek kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir