Kahve falında kendini yönetici olarak görmek

Kahve falında kendini yönetici olarak görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yönetici olarak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki istekliliğinizi biraz frenlemenizde fayda var.

Kahve falında yöneticiyle kavga etmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yöneticiye sarılmak iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yöneticiler görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yön değiştirmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yöneticiden hediye almak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yönetici olmak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yönetici görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında ters yönde araç kullanmak sorumlu tutacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir