AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters yönde araç kullanmak

Kahve falında ters yönde araç kullanmak

Kahve falında ters yönde araç kullanmak genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ters yönde araç kullanmak gördüyseniz:

  • Kafanızı takmayın.

Kahve falında ters yönde araç kullanmak işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ters yöne namaz kılmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıbleye ters yönde namaz kılmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında ters yönde gitmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında ters yöne gitmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, onlarla gönül birliği edeceğine delalettir.

Kahve falında namazı ters yönde kılmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında arabayla ters yönde gitmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ters yöne girmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir