AnaSayfa / Genel / Kahve falında yöneticiyle kavga etmek

Kahve falında yöneticiyle kavga etmek

Kahve falında yöneticiyle kavga etmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, onunla yeniden kavuşacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yöneticiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran şeyleri belirlemeniz bazı konularda tatmin olmanıza yardım edebilir.

Kahve falında yöneticiyle kavga etmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ters yönde gitmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yöneticiden hediye almak süzüleceğine, ağlayacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla ters yöne girmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, zararlarını telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında yön göstermek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında zalim yönetici görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yöneticiye sarılmak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında yön tabelası görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir