AnaSayfa / Genel / Kahve falında yön değiştirmek

Kahve falında yön değiştirmek

Kahve falında yön değiştirmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, borç batağına düşeceğine işarettir.

Kahve falında yön değiştirmek gördüyseniz:

  • Uzaktaki bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Kahve falında akan suyun yönünü değiştirmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yön değiştirmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyeri yöneticisini görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, mevki edineceğine delalet eder.

Kahve falında yanlis yöne namaz kilmak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında eski yöneticisini görmek aşama kaydedeceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa rivayet etmektedir.

Kahve falında ters yöne namaz kılmak işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında ters yönde namaz kılmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında arabayla ters yöne girmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir