AnaSayfa / Genel / Kahve falında yöneticiler görmek

Kahve falında yöneticiler görmek

Kahve falında yöneticiler görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yöneticiler gördüyseniz:

  • Güç gösterilerine maruz kalabilirsiniz veya gücünüzü fark ettirmeniz gerekebilir.

Kahve falında yön tabelası görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yanlis yöne namaz kilmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yöneticiyle kavga etmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya yorulmaktadır.

Kahve falında kendini yönetici görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine inanılır.

Kahve falında doğu yönünü görmek birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında kuzey yönünü görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında arabayla ters yöne girmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini yönlendirmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir