AnaSayfa / Genel / Kahve falında yönetici olmak

Kahve falında yönetici olmak

Kahve falında yönetici olmak kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına delalet eder.

Kahve falında yönetici olmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmalısınız, iyimser olmanız yanlış algılama veya yorumlama sorunlarına neden olabilir veya karşıt görüşlü kişiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında ters yönde yürümek riske atılacağına, kısmetlerin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işyeri yöneticisini görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, adının ülke dışında yayılacağına tabir olunur.

Kahve falında üst düzey yönetici görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, dolayısıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya yön vermek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yöneticiyle konuşmak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ters yönde namaz kılmak çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini yönetici görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına yorulur.

Kahve falında yön tabelası görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir