Kahve falında yeraltına inmek

Kahve falında yeraltına inmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, idealist kimse olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, amacına ulaşabileceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeraltına inmek gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular ya da belli pazarlıklar da zaman alıcı olabilir.

Kahve falında yeraltına inmek istemediği halde borçlanacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini yeraltında görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yeraltı görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeraltında yaşamak fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeraltından su çıktığını görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeraltında su görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında yeraltında ev görmek iyi bir patron olacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeraltı şehri görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir