AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeraltında olduğunu görmek

Kahve falında yeraltında olduğunu görmek

Kahve falında yeraltında olduğunu görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sorunlarının birken beş olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeraltında olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi bir anlaşma veya yeteneklerinizi farklı bir alanda değerlendirme denemeniz ya da eğiliminiz tamamen yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yeraltında ev görmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, borçların hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeraltında su görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeraltından su çıkarmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeraltı suyu görmek az da olsa feraha çıkılacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine tabir olunur.

Kahve falında yeraltı şehri görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kendini yeraltında görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeraltı görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeraltından su çıktığını görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir