AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin içinde yara görmek

Kahve falında elinin içinde yara görmek

Kahve falında elinin içinde yara görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinin içinde yara gördüyseniz:

  • Olaylara sakin yaklaşmayı denemelisiniz.

Kahve falında elinin içinde yara görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, ulvi kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında elin içinde yara görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına yorulur.

Kahve falında ellerini yara içinde görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında el içinde yara görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü yara içinde görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında vücudunu yara içinde görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında ayakları yara içinde görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir