AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sesini duymak

Kahve falında arkadaşının sesini duymak

Kahve falında arkadaşının sesini duymak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sevilen bir dostun geleceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının sesini duymak gördüyseniz:

  • Siz sadece, sizin için önemli şeylerle ilgilenmeli, zaman kaybının önüne geçmelisiniz.

Kahve falında arkadaşının sesini duymak iş hayatında saygı göreceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşın sesini duymak işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi sesi duymak her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş eşinin sesini duymak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında polis sesi duymak hayatının yolunda gideceğine, elinin de bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında namaz kılarken ezan sesi duymak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi sesi duymak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir