AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi sesi duymak

Kahve falında keçi sesi duymak

Kahve falında keçi sesi duymak kendisine gelir getiren yolların açılacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, afiyette ve keyifte olacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında keçi sesi duymak gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararlarla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Kahve falında keçi sesi duymak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kılıç sesi duymak duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siren sesi duymak iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında gaipten ses duymak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya delalet eder.

Kahve falında trampet sesi duymak özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şiddetli ses duymak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına işarettir.

Kahve falında sinek sesi duymak fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gürültülü ses duymak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir