AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş eşinin sesini duymak

Kahve falında ölmüş eşinin sesini duymak

Kahve falında ölmüş eşinin sesini duymak kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş eşinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Yanlışlarını görseniz bile, diğerlerinin içinde bulundukları durumu anlatmalarına izin vermenizde fayda var.

Kahve falında ölen eşinin sesini duymak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş eşinin sesini duymak maddi sıkıntısı olmayacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalettir.

Kahve falında eşinin sesini duymak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurt sesleri duymak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında besmele sesi duymak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına delalet eder.

Kahve falında fare sesleri duymak geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında imdat sesi duymak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek sesi duymak hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir