AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, yüksek diploma alacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ticarete adım atacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, büyük takdir toplanacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları ya da genel anlamda karışıklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, kendine olan güvenini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuran okuyan erkek sesi duymak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oku sesi duymak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun sesini duymak kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalettir.

Kahve falında kuranı kerim sesi duymak sorunların kısa süre içinde biteceğine, makam ve söz sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kuran sesi duymak fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işaret eder.

Kahve falında camide kuran sesi duymak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında telefonda kadın sesi duymak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir