Kahve falında arkadaşın sesini duymak

Kahve falında arkadaşın sesini duymak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın sesini duymak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenirseniz veya bazı şeyleri hafife alırsanız önemli bir fırsatı kaçırabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının sesini duymak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın sesini duymak hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin sesini duymak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında altın sesi duymak canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işarettir.

Kahve falında ayak sesi duymak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ruh sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık ses duymak kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ünlü birinin sesini duymak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin sesini duymak sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir