AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarını siyah görmek

Kahve falında kaşlarını siyah görmek

Kahve falında kaşlarını siyah görmek cesaretinin yerine geleceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarını siyah gördüyseniz:

  • Aile, ev, gayrimenkul başlıklı konularda istediğiniz gibi gitmeyen yerleri dile getirebilirsiniz.

Kahve falında siyah kaş görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşlarını siyah görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, yalnız hissetmeye yorulur.

Kahve falında kaşların beyazlamasını görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, zorlukların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iple kaş almak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kaşındığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına inanılır.

Kahve falında kaş kesmek kazançlı bir adım atılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret eder.

Kahve falında kaşının kalınlaştığını görmek yanlış anlaşılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında çok kaşınmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir