AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşları birleşik görmek

Kahve falında kaşları birleşik görmek

Kahve falında kaşları birleşik görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında kaşları birleşik gördüyseniz:

  • Evinizi geliştirmenize yardım edecek projelere veya aileniz ya da arkadaşlarınızla enerji harcayabileceğiniz aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında kaşları birleşik görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşı birleşik görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına inanılır.

Kahve falında kaşlarını birleşik görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birleşik kaş görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işarettir.

Kahve falında parmakları birleşik görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının kaşını almak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kaşlarını cımbızla almak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşın dökülmesini görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir