AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe su atmak

Kahve falında köpeğe su atmak

Kahve falında köpeğe su atmak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, o kişiye zararının dokunacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, tövbelerin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında köpeğe su atmak gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmaktan çekinmeyin karlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında köpeğe su atmak malından ve parasından ziyan edeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında köpeği suya atmak kararlar alacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına inanılır.

Kahve falında köpeğe kar atmak kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında köpeği dışarı atmak dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında köpeğe taş atmak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeklere et atmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek ekmek atmak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek atmak bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir