AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi suya atmak

Kahve falında kediyi suya atmak

Kahve falında kediyi suya atmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, sayılacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, kişinin fena halde yanılacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi suya atmak gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harakete geçebilirsiniz.

Kahve falında kediyi suya atmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında kediye su atmak fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kedi yavrusunu dışarı atmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına inanılır.

Kahve falında kediyi ateşe atmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi camdan atmak birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kediye et atmak keyfinden ve neşesinden olacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine inanılır.

Kahve falında kediye tekme atmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi çöpe atmak fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir