AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sarı giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının sarı giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının sarı giydiğini görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, verimin ve bereketin geleceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, zorluklarının biteceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının sarı giydiğini gördüyseniz:

  • Bir süre için zamanınızı özel işlerinize ayırabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının sarı giydiğini görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, rızkının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sarı elbise giydiğini görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun sarı elbise giymek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, iyileşme göstereceğine inanılır.

Kahve falında sarı hırka giymek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına yorulur.

Kahve falında altın sarısı elbise giymek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı çiçekli elbise giymek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında sarı bornoz giymek rahat bir iş hayatının başlayacağına, eline geçen malları tutamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı bluz giymek strese gireceğine, gergin olacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir