AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı çiçekli elbise giymek

Kahve falında sarı çiçekli elbise giymek

Kahve falında sarı çiçekli elbise giymek kazancının da artacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı çiçekli elbise giymek gördüyseniz:

  • Çocuklarınız veya bazı yaratıcı projeler için beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında sarı çiçekli elbise giymek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çiçekli elbise giymek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalet eder.

Kahve falında çiçekli elbise giydiğini görmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı çiçekli elbise giymek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çiçekli elbise giymek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine işarettir.

Kahve falında nar çiçeği elbise giydiğini görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine delalettir.

Kahve falında çiçekli beyaz elbise giymek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek desenli elbise giymek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir