AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın sarısı elbise giymek

Kahve falında altın sarısı elbise giymek

Kahve falında altın sarısı elbise giymek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında altın sarısı elbise giymek gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çalıştığınız şeyleri korumalısınız.

Kahve falında altın sarısı elbise giymek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yeşil elbise giymek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında sarı abiye elbise giymek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında birinin sarı elbise giydiğini görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sarı beyaz elbise giymek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine yorulur.

Kahve falında sarı renkli elbise giymek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ve sarı elbise giymek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı bir elbise giymek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir