AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun sarı elbise giymek

Kahve falında uzun sarı elbise giymek

Kahve falında uzun sarı elbise giymek şansın ve kısmetin de açık olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun sarı elbise giymek gördüyseniz:

  • Borçları tahsil etmeniz zor olabilir veya aniden ortaya çıkan borçlar nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Kahve falında uzun sarı elbise giymek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu elbise giymek yokluk içine gireceğine, bunalıma gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun kırmızı elbise giymek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına inanılır.

Kahve falında pembe uzun elbise giymek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah uzun elbise giymek idealist kimse olacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında mor uzun elbise giymek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında uzun elbise giymek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında uzun yeni elbise giymek kafasını toparlayamayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir