AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sözlenmiş görmek

Kahve falında kendini sözlenmiş görmek

Kahve falında kendini sözlenmiş görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalettir.

Kahve falında kendini sözlenmiş gördüyseniz:

  • İşte o zaman hata yapma oranını azaltacaksınız.

Kahve falında başkasını sözlenirken görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulur.

Kahve falında söz görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına inanılır.

Kahve falında birinden söz almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş söz yüzüğü takmak yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sözle kavga etmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, elinin kolunun bağlanacağına yorulur.

Kahve falında birinden güzel söz duymak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında söz verdiğini görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında söz çiçeği görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir