AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş söz yüzüğü takmak

Kahve falında gümüş söz yüzüğü takmak

Kahve falında gümüş söz yüzüğü takmak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, kötü yönde hareket edeceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş söz yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Eğlence olsun diye paylaştığınız fikirleriniz başarı için gerekli tartışma ortamını yaratabilir.

Kahve falında gümüş söz yüzüğü takmak can bulacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında söz yüzük takmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında söz yüzüğü takmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sözlenip yüzük takmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında altın söz yüzüğü takmak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü takmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşlı gümüş yüzük takmak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir