AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz görmek

Kahve falında söz görmek

Kahve falında söz görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, can sıkıntısının geçeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, manevi olarak hasar alınacağına, her zaman çok mutlu olacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında söz gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü kadar kolay olmayabilir.

Kahve falında söz yapıldığını görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında söz takıldığını görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işarettir.

Kahve falında söz söylemek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında söz almak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına delalettir.

Kahve falında söz tutmamak içine düşen fesada yeniliceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında söz yüzüğünü atmak hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında söz mendili görmek müjdeli haberler alınacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında anne sözü dinlemek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir