AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz çiçeği görmek

Kahve falında söz çiçeği görmek

Kahve falında söz çiçeği görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında söz çiçeği gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişkinin beslenmesi gerekiyor.

Kahve falında söz çiçeği görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden güzel sözler duymak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında baba sözü dinlememek aile içindeki huzurun kaçacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden söz duymak çok güzel günler ile karşılaşacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine yorulur.

Kahve falında şarkı sözleri görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında söz dinlemek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında söz kesildiğini görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sözle kavga etmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir