AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının şarap içtiğini görmek

Kahve falında arkadaşının şarap içtiğini görmek

Kahve falında arkadaşının şarap içtiğini görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının şarap içtiğini gördüyseniz:

  • Gergin ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında arkadaşının şarap içtiğini görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kocasının şarap içtiğini görmek insanlara iş öğreteceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında şarap görüp içmemek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı şarap içtiğini görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına işarettir.

Kahve falında beyaz şarap içtiğini görmek her zaman el üstünde tutulacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında şarap içtiğini görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında şarap içip tükürmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir