AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap içtiğini görmek

Kahve falında şarap içtiğini görmek

Kahve falında şarap içtiğini görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında şarap içtiğini gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden, kaldırabileceğinizden fazla yük almaktan veya bütçenizi aşan maddi yardımlarda bulunmayı vaat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında şarap içip tükürmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, dostlarını da iyi seçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şarap içmemek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında birinin şarap içtiğini görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmak üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının şarap içtiğini görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmamak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının şarap içtiğini görmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına inanılır.

Kahve falında tatlı şarap içtiğini görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir