AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap görüp içmemek

Kahve falında şarap görüp içmemek

Kahve falında şarap görüp içmemek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, verimin ve bereketin geleceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine yorulur.

Kahve falında şarap görüp içmemek gördüyseniz:

  • Çıkabilecek minik sorunlara da aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Kahve falında şarap görüp içmemek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmamak hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şarap içmemek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz şarap içtiğini görmek hem dua alacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında birinin şarap içtiğini görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı şarap içtiğini görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında eşinin şarap içtiğini görmek mesleğine dört elle sarılacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında başkasının şarap içtiğini görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir