AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz alan görmek

Kahve falında temiz alan görmek

Kahve falında temiz alan görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında temiz alan gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler veya ilham verici gelişmeler alışılmadık işlere dönüşebilir.

Kahve falında temiz alan görmek maddi açıdan nefes alınacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alkol alanı görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdest alan kişiler görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otlak alan görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, şöhret ve itibar kazanacağına yorulur.

Kahve falında kırsal alan görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açık alanda tuvalet görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında piknik alanı görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini kapalı alanda görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir